Людині потрібна людина

Людині потрібна людина

Katerina

カテゴリー:Arts

Друзі, привіт. Мене звати Катя Гайдут і я автор подкасту “Людині потрібна людина”. Кожен тиждень я спілкуюсь з близькими по духу людьми про емоції, самопізнання, критичне мислення та психологічну гігієну. Також у мене є Patreon. Долучайтесь та підтримуйте український контент. https://www.patreon.com/user?u=25074410

2024年04月09日

Людині потрібна людина || Алекс Купер про віру в живе, великі мрії та як рухати світ

Друзі, привіт! З радістю анонсую новий випуск - це чоловічий випуск і він з українським відомим ресторатором - Алексом Купером.

Ви всі знаєте Сашу по великим проєктам: Київ Фуд Маркет і Одеса Фуд Маркет, ресторани Shalom і "Селям", і вже новий Lehaim.

Ми говорили про прагнення: відкрити в собі талант.

Про закладення грунту, основ, цінностей родиною.

Саша зростав у Бесарабії, допомагав родині на землі. Збирав персики, бігав по степам та ганяв ворон. Говорили про справжність, про дитинство в селі та дуже чисті емоції зростання саме у селі, а не в місті. 

Звичайно, не оминули тему війни і внутрішніх рішень, своєї правди. Чому я тут, а не там? Чим я можу бути корисним саме тут? 

І спілкувались про бізнес, відкриття ресторанів, продовження руху і розвитку.

Інтерв’ю надихаюче і чесне. І я запрошую вас до прослуховування.

---

неймовірно смачний український крафтовий шоколад Sister's A Chocolate - ось тут


міжнародна бізнес-школа LABA - ось тут


і підтримка для подкасту - я вам дуже вдячна!)

ось тут


дякую!




2024年03月20日

Людині потрібна людина || Емма про цілісність і достатність всього, дитинство в Криму та переродження з дівчини в жінку

Друзі, привіт! Представляю вам свою гостю - Емму. Емма попросила не називати прізвища по зрозумілим всім моментам.

Працює в сфері IT, виросла в Криму і є корінною кримською татаркою.

Ми віришили записати інтерв’ю досить спонтанно в Португалії. Я поїхала на невеличкий йога-ретрит в маленьке португальське містечко Ерісейра, де ми і записали подкаст. Ми говорили про початок війни, коли всі опори вибивало з під ніг. Коли потрібно було будувати нові. Коли старі схеми не працювали і важливо було створювати нові.

Ми говорили про дитинство в Криму та виховання. Про життя кримських татар, рутину та пошук своєї ідентифікації. Про вплив людей та питання до себе: якою я хочу бути людиною? 

Про те, як обирати себе, про життя в Португалії і краєвиди, які дуже нагадують Крим. 

Запрошую вас до прослуховування, а також, якщо у вас буде бажання підтримати подкаст, лишаю вам лінк в описі епізоду на банку.

З вашою допомогою будемо старатися виходити на ютуб. Також не забувайте підписуватися на подкаст і при бажанні коментувати випуски і поширювати інтерв’ю. Це все цінно і важливо. Дякую вам за вашу неймовірну підтримку.

посилання на банку.

https://send.monobank.ua/jar/45YHcf4Yus

Дякую.



2024年02月28日

Людині потрібна людина || Таня Костіна про життя без тривоги, пошук своїх опор та пустоту, де є все

Друзі, привіт. Після невеликої перерви подкаст “Людині потрібна людина” повертається. І починаємо ми з інтерв’ю з Танею Костіною.


Таня - видавчиня, засновниця журналу La Boussole та видавництва Punkt Publishing. Також Таня волонтерить, допомагає ЗСУ, збирає донати, їздить на фронт і проживає різні емоції кожен день. 

Танюша запросила мене до себе додому. Запалила свічки, створила красиву атмосферу. Тільки уявіть: вечірній Київ за вікном, ми п’ємо чай і розмовляємо про страхи, любов, тривожність, про те життя-буття, яке ми живемо: тут і зараз. 

Отже, ми поговорили про досвід ретриту та віпасани. Як це працювати з его, в деяких моментах нівелювати його та відповідати собі на питання: “Хто ти коли тебе немає”?

Звичайно, говорили про тривожність та хаотичне мислення. Чи дійсно ми можемо впливати на постійний пошук дофаміну і регулювати себе самостійно силою волі та увагою? 

Також мова йшла про події в житті, які зміцнюють і дають поштовх для росту. Іноді такі події можуть бути стресовими та емоційно важкими. Але саме вони дають цей виокремлений погляд на те, що я роблю не так? Як я загалом ставлюсь до себе? 

Також Танюша поділилась своїми опорами, адже зараз саме вони тримають нас кожен день. Всі інтерв’ю, які я записую вдома у людини - тонкі, чуттєві та глибокі. Наче ми потрапляємо в певну safezone, де можна просто бути собою, розслабитися та звучати своєю правдою. Тож я запрошую вас до нашого звучання і прошу вас поширювати подкаст і наповнюватися словами, наповнюючи інших. 

Якщо ви захочете сказати "дякую" за подкаст, ось

Картка Mono: 4441111146889385

Дякую

---

де знайти Таню?


https://www.instagram.com/taniia.kos/


де знайти мене?


https://www.instagram.com/katyagajdut/




©401778

Copyright © podcast.app-lis.com, All rights reserved.